unde ne cazam

Vadu Crișului –Suncuiuș
Vadu Crisului

Rafting & Via Ferrata Base Camp

Camping Căsuțele Cascada Crișului din Vadu Crișului este situat în localitatea Vadu Crișului din județul Bihor la 50 km de Oradea și la 100 km distanță de Cluj-Napoca. ”Căsuțele Cascada Crișului” sunt situate în vecinătatea rezervației naturale Defileul Crișului Repede, o zonă deosebit de frumoasă și cu o bogată istorie oglindită în numeroase legende.

Peisajul deosebit oferit de stâncile de la Vadu Crișului, traseele liniștitoare prin pădure, murmurul cascadei sau peșterile spectaculoase vă vor oferi momente unice. Pensiunea dispune de 6 căsuțe pentru cazare (2 paturi în fiecare căsuță), foișor cu grătar în curte, baie modernă cu apa caldă în permanență, parcare gratuită și iluminată, bucătărie complet utilată.

Vadu Crisului

La Grotta Resort

Refugiul perfect pentru escapade revigorante în inima naturii.
Înconjurat de frumusețea pădurilor Vadului Crișului, vei putea să te reinventezi explorând atracțiile de pe malul Crișului Repede și trăind la intensitate maximă fiecare aventură, în timp ce te bucuri de ospitalitatea și savoarea tradițională! „La Grotta Resort” oferă farmecul mediteranean în mijlocul naturii românești.

Suncuiuș

Casa bucatarului

„Casa Bucatarului” , este amplasata pe Valea Crisului Rrepede, in apropiere de Suncuius, in satul Balnaca. Inconjurata de un cadru natural deosebit, pensiunea ofera vizitatorilor, servicii de cazare, masa si recreere conform celor trei margarete in care este incadrata.
Restaurantul , rustic-elegant, cu specific romanesc, unde bucataria traditionala ofera un meniu bogat in preparate culinare, pregatite si servite de un personal competent si pregatit sa converseze cu dumnevoastra in 4 limbi de circulatie : maghiara, germana, engleza, italiana.
Pensiunea are o capacitate de 46 camere (120-140 locuri) dotate si utilate la standarde europene conform clasificarii de 3 margarete. Avand o capacitate de 140 locuri in interior si 140 de locuri pe terasa organizam mese festive, intruniri private de familie si afaceri.

Vadu Crisului

Retreat Belvedere Vadu-Crisului

Priveliste minunata, loc retras si linistit, un timp binecuvantat cu prietenii, toate acestea le puteti gasii la Cabana Belvedere!
Pensiunea Belvedere, este situată în comuna Vadu Crisului, ofera o panorama extraordinara a localitatii Vadu Crisului. Gradina foarte spatioasa, ofera posibilitate de campare pentru doritorii si iubitorii de cort, accesul la utilitati, baie si bucatarie, se face in interiorul cabanei Belvedere.