Csaba Novák  WATER TEAM

Rafting & Via Ferrata Base Camp                                                                        Activitati Outdoor and Indoor Team Building

Csaba Novák  WATER TEAM

Rafting & Via Ferrata Base Camp                                                                        Activitati Outdoor and Indoor Team Building

Situata in estul judetului Bihor la adapostul muntilor Padurea Craiului depresiunea Vad-Borod este inca din trecutul indepartat o atractie turistica deosebita.

Turismul rural a inceput sa se dezvolte si aici , incercand parcasa tina pasul cu afluxul mare de turisti din tara si de peste hotare. Printre primele pensiuni din zona este si „Casa Bucatarului” , amplasata pe Valea Crisului Rrepede, traseul Suncuius – Bratca, in satul Balnaca. Inconjurata de un cadru natural deosebit, pensiunea ofera vizitatorilor, servicii de cazare, masa si recreere conform celor trei margarete in care este incadrata.

Restaurantul , rustic-elegant, cu specific romanesc, unde bucataria traditionala ofera un meniu bogat in preparate culinare, pregatite si servite de un personal competent si pregatit sa converseze cu dumnevoastra in 4 limbi de circulatie : maghiara, germana, engleza, italiana.

Pensiunea are o capacitate de 46 camere (120-140 locuri) dotate si utilate la standarde europene conform clasificarii de 3 margarete. Avand o capacitate de 140 locuri in interior si 140 de locuri pe terasa organizam mese festive, intruniri private de familie si afaceri.

Circuite turistice, vanat, pescuit sau alpinism sportiv si scaldat in Crisul Repede sau sporturi extreme, Rafting, Via Ferrata, Trekking, Speoturism.

Rezervari la telefoanele (+4) 0724 241 139 & (+4) 0259 444 435 sau accesati pagina www.casabucataului.ro

La casa bucatarului nu se vine cu mancarea si bautura de acasa Nu se permite aducerea bauturilor alcoolice/nealcoolice precum și a alimentelor din afara complexului turistic!